Husa Logistics

Transportbedrijf

Transportbedrijf

Al uw goederen veilig van A naar B, daar draait het allemaal om bij transportbedrijf HUSA Logistics. Wij zijn gevestigd in Veendam. Veendam is een perfecte uitgangspositie omdat weg, spoor en water hier samenkomen. Los van het feit dat we de perfecte uitgangspositie hebben om al uw goederen transporteren. Is er ook voor gezorgd dat we het interne transport vlekkeloos kunnen laten verlopen. Daarnaast beschikken wij over een eigen railterminal en een binnenvaartterminal. Hierdoor is het mogelijk om goederen te transporteren die niet standaard over de weg gevoerd kunnen worden. Als een van de weinige logistieke dienstverleners heeft HUSA Logistics de OHSAS 18.001 certificaat behaald.

Transportbedrijf

Ons warehouse van 90.000m2 is onze logistieke schakel.

Transportbedrijf Husa Logistics

Bij HUSA Logistics, gevestigd in Veendam, zijn we trots op onze geavanceerde Tri-modale terminal, toegankelijk via spoor, weg en water, waardoor we een naadloze integratie van verschillende transportmodi bieden. Sinds onze oprichting hebben wij ons ingezet voor het leveren van topkwaliteit logistieke diensten, waaronder efficiënt en veilig transport van zowel containers als conventionele ladingen.

Transportfaciliteiten

Onze faciliteiten omvatten vier opstelsporen van elk 900 meter op de railterminal, waarvan één speciaal ingericht voor conventioneel spoorvervoer. De laad- en loskade, geschikt voor schepen van CEMT-klasse 5, zorgt voor een soepele overslag van goederen.

Meer dan transport: Opslag en waarde toevoegen

Naast transport bieden wij ruime opslagmogelijkheden in ons warehouse, dat een essentiële schakel vormt tussen producenten en hun fabrieken. Met een capaciteit van meer dan 70.000 m2 voor binnenshuis opslag en 120.000 m2 voor weerbestendige goederen, garanderen wij veilige en efficiënte opslag van voedingsmiddelen, projectladingen en geclassificeerde goederen. Ons volledig food- en feedgrade warehouse biedt ook value added activiteiten, wat verzekert dat uw goederen niet alleen veilig zijn opgeslagen, maar ook waarde toegevoegd kunnen krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Een samenwerkend netwerk

Ons warehouse werkt nauw samen met onze wegtransportafdelingen en andere transportbedrijven, zodat we een geïntegreerde service kunnen bieden die past bij de unieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om binnenlandse of buitenlandse bestemmingen.

Wij zetten we ons in voor het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door betrouwbare, efficiënte en op maat gemaakte transportoplossingen te bieden. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw logistieke behoeften kunnen ondersteunen.

Wegtransport

Vanuit onze terminal in Veendam sturen we het wegtransport aan. Voor onze klanten is het belangrijk dat dit snel, goedkoop, efficiënt en perfect uitgevoerd wordt. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdig wagenpark. Met dit wagenpark wordt de aan-en afvoer geregeld. Deze auto’s beschikken over een huif- of kastentrailer. 

Vanuit het kantoor in Veendam communiceren we via de boordcomputer met het weg transport. Dat zorgt ervoor dat we altijd weten waar uw vracht is en hoe snel we de volgende vracht kunnen inplannen. Dit zorgt ervoor dat we de container transport kosten zo laag mogelijk kunnen houden. 

Transport van gevaarlijke stoffen

Tevens voldoen wij aan het ADR dit houdt in dat HUSA Logistics gevaarlijke stoffen over de weg en het water mag vervoeren. Ook zijn wij gecertificeerd om gevaarlijke stoffen te mogen opslaan in gesloten containers op de terminal.

Een rijke geschiedenis in transport en logistiek

HUSA Logistics, een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en innovatie in de logistiek, is ontstaan uit een rijke historie die teruggaat tot 1989. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een leidende speler in de logistieke sector, bekend om onze uitgebreide en flexibele transportoplossingen.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident