Husa Logistics

Ons team

Bij Husa Logistics staan we voor het organiseren van uw persoonlijke logistieke oplossing. Dat doen we vanuit Veendam, provincie Groningen, met een team van 50 ervaren medewerkers. Wilt u ze bereiken?

Sales

De afdeling Sales stelt de klant centraal! Voor al uw offerteaanvragen of andere vragen kunt u bij hen terecht op telefoonnummer 0598-657919 of via het e-mailadres sales@husa-logistics.nl. Zowel voor adhoc vragen als lange termijn projecten zoeken zij een passende oplossing.

Customer service

De afdeling Customer Service verzorgt het dagelijkse persoonlijke contact met onze klanten. Daarvoor zijn zij aanspreekpunt, doen zij de order entry (in en uitslag, dossiervorming en archivering rekening houdend met de wettelijke bewaartermijnen), de klachtenbehandeling en beantwoorden alle mogelijke vragen die u heeft.
De afdeling is de spin het logistieke web: zij onderhouden nauwe contacten met warehouseplanning en transportplanning. U kunt bij hen terecht via het telefoonnummer 0598-657514 of via e-mailadres is cswarehouse@husa-logistics.nl .

QHSE

Een veilige werkomgeving, hoge mate van kwaliteit en bijzondere aandacht voor het milieu zijn belangrijke thema’s binnen HUSA Logistics. HUSA Logistics is hiervoor ISO 9.001, ISO 22.000, GMP+B3, ISO 45.001 en AEO – Veiligheid gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen die vanuit de diverse branches zoals voor levensmiddelen of diervoeding worden gesteld. Daarnaast is HUSA Logistics Erkend Leerbedrijf, beschikken wij over een volledige milieuvergunning voor gevaarlijke stoffen, NVWA en GMP registraties en zijn in het bezit van een NIWO registratie voor het vervoer van ongevaarlijk afval. Voor al uw vragen kunt u bij hen terecht op telefoonnummer 0598-657307.

Finance

Voor al uw vragen over facturatie kunt u terecht bij de afdeling Finance. De afdeling is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer (0598) 65 7555.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident