Ons team

Hieronder stellen de teams die met elkaar HUSA Logistics vormen zich voor:

Sales

De afdeling Sales stelt de klant centraal! Voor al uw offerteaanvragen of andere vragen kunt u bij hen terecht op telefoonnummer 0598-657957. Zowel voor adhoc vragen als lange termijn projecten zoeken zij een passende oplossing.

QHSE

Een veilige werkomgeving, hoge mate van kwaliteit, en bijzondere aandacht voor het milieu zijn belangrijke thema’s binnen HUSA Logistics. HUSA Logistics is hiervoor ISO 9.001, ISO 22.000, GMP+B3, GMP+B4, OHSAS 18.001, SQAS en AEO-Full gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen die vanuit de diverse branches worden gesteld. Daarnaast is HUSA Logistics Erkend Leerbedrijf, beschikken wij over een volledige milieuvergunning voor gevaarlijke stoffen, NVWA en GMP registraties en zijn in het bezit van een NIWO registratie voor het vervoer van ongevaarlijk afval. HUSA Logistics beschikt over een Douane entrepot C gelegen op ons logistieke centrum in Veendam.

Het QHSE-management is in handen van Gerrit Beun. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0598-657201.

Operations – Warehouse

Het warehouse is de kern waar onze bedrijfsvoering om draait. In totaal hebben we 8 warehouses die elk een letter uit het alfabet hebben. De hallen A tot en met D zijn met elkaar verbonden en de hallen E tot en met G ook. Warehouse H verhuren we dedicated.

In de hallen A, E en G staan stellingen en in F een combinatie van blokstapeling en stellingen. In B, C en D vinden we blokstapeling. Warehouse locatie 44 is de technische en overslaglocatie.

Afhankelijk van de werkzaamheden runnen we de operatie van het warehouse met 20 vaste mensen en een flexibele schil van 15 flexkrachten. Zij zijn allemaal allround warehousemedewerkers en verrichten werkzaamheden als laden en lossen, VAL activiteiten, orderpicken (hef- en reachtruckchauffeurs) Het team wordt aangestuurd door 2 teamleiders, Dennis Driehuis en Patrick Kroon.  Logischerwijs heeft het warehouse vanwege haar spilfunctie contact met alle afdelingen.

Ordermanagement Warehouse

Afhankelijk van de werkzaamheden klaart deze afdeling de klus met 3 a 4 medewerkers. Zij bedienen een tiental middelgrote en grote klanten. Daarvoor zijn zij aanspreekpunt, doen zij de orderentry (in en uitslag, dossiervorming en archivering rekening houdend met de wettelijke bewaartermijnen), de klachtenbehandeling en alle mogelijke communicatie die verband houdt met warehousing. Jan Bossen leidt dit team en wordt ook ingeschakeld bij de lastiger vraagstukken.

De afdeling is de spin het logistieke web: zij onderhouden nauwe contacten met warehouseplanning, transportplanning en containerplanning. Van ’s ochtends 07.00 tot 17.00 is de afdeling bereikbaar, maar als de werkzaamheden dat vereisen worden deze tijden verruimd. Dit biedt de noodzakelijke flexibiliteit naar onze klanten. Het e-mailadres is cswarehouse@HUSA-warehousing.nl .

Intermodaal

Het team Intermodaal bestaat uit ca 6 mensen is onderverdeeld in een afdeling Ordermanagement bereikbaar via 0598-657 262), Bargeplanning (0598-657 251) en Truckplanning (0598-657 308). Ze zijn bereikbaar van 06.00 tot 17.00 uur.  Met specifieke vragen over ADR kunt u terecht op telefoonnummer 0598-657919

Finance & Control

De afdeling valt in de organisatie onder de Finance Manager, welke rechtstreeks onder de Algemeen Directeur valt. De afdeling Finance & Control bestaat uit 4 personen, die alle 4 dagelijks aanwezig zijn van 8:30 – 17:00 uur. Eén teamleider is verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie. Twee collega’s zijn verantwoordelijk voor de facturering en de controle op juistheid en volledigheid en één daarvan verzorgt daarnaast de inkoopadministratie. De vierde collega houdt zich onder andere bezig met het debiteurenbeheer en de salarisadministratie. De afdeling heeft veel contact met de afdelingen Sales, HR en Ordermanagement. De afdeling is telefonisch bereikbaar op het algemene telefoonnummer (0598) 65 79 11 onder keuze ’Afdeling Finance’  in het telefoonmenu”.

IT

Met onze moderne logistieke software kunnen wij de klant 24/7 bedienen. Wij werken dagelijks aan de doorontwikkeling van deze systemen om een steeds betere aansluiting met de klant te realiseren.

Human Resources

Het HR team bestaat uit 1 medewerker, genaamd Linda van der Wal. Zij is bereikbaar via telefoon nummer 0598-657 270.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident