Husa Logistics

Dry bulk logistics

Dry bulk logistics

Bij HUSA Logistics zijn wij voor warehouse activiteiten SKAL, AEO en GMP+ gecertificeerd. Hiermee zijn uw producten bij HUSA Logistics in vertrouwde handen.

Agro logistics

Ons bedrijf is ontstaan uit de logistieke wensen van de producenten in de provincie Groningen van suiker, melkpoeder en aardappelzetmeel en vormt nog steeds een belangrijk deel van onze activiteiten. Wij ontzorgen u graag zelf of via ons netwerk van dienstverleners.

Opslag

In ons warehouse bieden wij palletopslag in stellingen aan of opslag op een vlakke vloer, afhankelijk van uw wensen. Met ons eigen WMS-systeem beheren wij de voorraden van onze klanten. Daarmee kunnen wij 24/7 zien waar en hoeveel er staat. En u ook via ons web portal. Tot op pallet-niveau.

(Her)verpakken en verbulken

Van big bag of zakgoed naar bulksilo of van bulksilo naar big bag. Met meer dan 25 jaar ervaring in dry bulk logistics helpen wij u graag in Veendam.

Food en Feed

Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van levensmiddelen en diervoeding, die niet aan temperatuur onderhevig zijn. Ons warehouse voldoet hierbij aan de hoogst mogelijke hygiƫne eisen die voor de opslag van levensmiddelen en diervoeding van toepassing zijn.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident