Husa Logistics

Terminal

Eigen rail- en binnenvaart terminal

HUSA Logistics beschikt over een eigen railterminal van 125.000m2 en 1 binnenvaart terminal. De railterminal heeft 4 sporen van ieder 900 meter lengte en is daarmee de grootste inland railterminal van Nederland.

HUSA Logistics van boven. Rechts het Wildervanckkanaal en links onze eigen railterminal.

Belangrijk logistiek kruispunt

De terminal is door de aansluitingsmogelijkheden op het terrein uitermate geschikt voor goederen die niet standaard over de weg vervoerd kunnen worden, maar gelukkig biedt water een prima alternatief. Bij aankomst van omvangrijke projecten kan de opslag direct plaatsvinden op de terminal in Veendam. Onze railterminal in Veendam is bovendien uitermate geschikt voor de opslag en overslag van projectladingen die niet aan weersomstandigheden onderhevig zijn.

Al onze terminals zijn voor diverse doeleinden geschikt en beschikken over alle benodigde milieuvergunning en certificeringen. Onze terminals zijn o.a. AEOS en ISO 45.001 gecertificeerd.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Regiotrucking

HUSA beschikt over een wagenpark van zo’n 10 auto’s. Hiermee verzorgen we de aan- en afvoer van uw goederen naar de gewenste locatie. De goederen kunnen in een tautliner of kastentrailer (met laadklep) vervoerd worden. Ook containertransport behoort tot de mogelijkheden. Vanuit het kantoor in Veendam communiceren we via de boordcomputer met de chauffeurs. Dat zorgt ervoor dat we altijd weten waar uw lading is en hoe snel we de volgende lading kunnen inplannen. Of het nu gaat om Food, Non-Food, Feed of ADR gerelateerde producten, Husa is uw logistieke oplossing in het regionale en nationale verkeer. Heeft u ook een logistieke uitdaging voor ons, neem gerust contact op met de transportplanning.

Gevaarlijke stoffen

Onze railterminal in Veendam beschikt over een volledige milieuvergunning voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Opslag in (tank)containers, en aanvullende wegtransport behoren hierbij tot de mogelijkheden. Aanvullend bieden wij voor deze dienst reiniging van tankcontainers aan, waarvoor wij regionaal afspraken hebben gemaakt met specialistische bedrijven. HUSA Logistics is hiervoor SQAS gecertificeerd.

Overslag

Indien u over een goederen trein beschikt kan op onze locatie 44 overslag plaatsvinden hierbij kunnen auto’s gelost worden en de pallets rechtstreeks op de trein in een wagon geladen worden.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident