Husa Logistics

Buitenopslag

Buitenopslag Groningen

Beveiligde opslag

HUSA Logistics in Veendam, provincie Groningen, beschikt over een eigen terminal van 125.000m2 met aansluitende kade voor de binnenvaart. De terminal heeft 4 sporen van ieder 900 meter lengte en is daarmee de grootste inland terminal van Nederland. Op de terminal hebben wij ruimte voor 3000 TEU (20 feet containers). Onze terminal is geheel verhard en 24/7 beveiligd.

Breakbulk opslag

Behalve voor de opslag voor containers is onze terminal geschikt voor  de buitenopslag van stukgoed zoals de opslag van auto’s, zwaar materieel of installaties. Dit kan aangevoerd worden per trein, boot of over de weg. Indien u over een goederentrein beschikt kan in onze hal 44 overdekte overslag plaatsvinden. Hierbij kunnen auto’s gelost worden of pallets rechtstreeks op de trein in een wagon geladen worden.

Projectopslag

De 125.000m2 grote terminal is door de aansluitingsmogelijkheden over water en spoor uitermate geschikt voor goederen die niet standaard over de weg vervoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld bij omvangrijke bouwprojecten kan de opslag van delen van de projecten plaatsvinden op het buitenterrein of in onze magazijnen op de terminal in Veendam. Onze terminal in Veendam is uitermate geschikt voor de opslag en overslag van deze projectladingen.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident