Husa Logistics

Container logistics

Container logistics Groningen

Opslag

HUSA Logistics in Veendam, provincie Groningen, beschikt over een eigen terminal van 125.000m2 met aansluitende kade voor de binnenvaart. De terminal heeft 4 sporen van ieder 900 meter lengte en is daarmee de grootste inland terminal van Nederland. Op de terminal hebben wij ruimte voor 3000 TEU (20 feet containers) Al onze terminals zijn voor diverse doeleinden geschikt en beschikken over alle benodigde milieuvergunning en certificeringen. Onze terminals zijn o.a. AEO en ISO 45.001 gecertificeerd.

Palletiseren

Ons trouwe team van medewerkers is gespecialiseerd in het palletiseren van importcontainers. Uw goederen worden door ons uit de container gehaald en op pallets gezet en met folie omwikkeld. Daarnaast verzorgen we de gehele goederenontvangst en de administratieve afhandeling van de goederen.

ADR/ gevaarlijke stoffen

Onze railterminal in Veendam beschikt over een volledige milieuvergunning voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Opslag in (tank)containers, en aanvullende wegtransport behoren hierbij tot de mogelijkheden. Aanvullend bieden wij voor deze dienst reiniging van tankcontainers aan, met behulp van ons netwerk van partners.

Strippen en stuffen

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het laden en lossen van containers met wereldwijde bestemming. Wij verzorgen de exportzendingen van onze klanten, inclusief de juiste documenten.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident