Husa Logistics

Blogs

Wat Houdt Dry Bulk Logistics in?

Wat Houdt Dry Bulk Logistics in?

Transport, behandeling én opslag Dry bulk logistics verwijst naar het transport, de behandeling en de opslag van (grote) hoeveelheden droge bulkgoederen. Droge bulkgoederen zijn niet-vloeibare goederen die meestal homogeen van aard zijn en in grote hoeveelheden worden vervoerd, meestal gemeten in metrische tonnen of kubieke meters. Voorbeelden van droge bulkgoederen zijn granen, ertsen, steenkool, cement, meststoffen en diverse grondstoffen.

Lees meer
Wat is een Warehouse Management Systeem (WMS)?

Wat is een Warehouse Management Systeem (WMS)?

Een Warehouse Management System (WMS) is een softwaretoepassing die bedrijven helpt bij het beheren en optimaliseren van hun magazijnactiviteiten. Het systeem biedt functionaliteiten zoals voorraadbeheer, orderverwerking, locatie beheer en het plannen van magazijnprocessen. Het stelt organisaties in staat om de efficiëntie en nauwkeurigheid van hun magazijnactiviteiten te verbeteren. Voordelen en functies van een warehouse management systeem

Lees meer
Wat is warehousing?

Wat is warehousing?

Als u actief bent in de logistieke sector of betrokken bent bij het beheer van goederenstromen, dan krijgt u te maken met het opslaan van uw of andermans goederen, ook wel warehousing genoemd. In dit artikel zullen we u een duidelijk inzicht geven in wat warehousing precies inhoudt en waarom het een cruciale rol speelt in moderne supply chains.

Lees meer

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident