Husa Logistics

Over ons

HUSA Logistics in Veendam exploiteert een Tri-modale terminal (bereikbaar via spoor, weg en water) en verwerkt zowel containers als ook conventionele lading. HUSA Logistics voorziet in een totale logistieke dienstverlening voor haar opdrachtgevers. HUSA Logistics beschikt op de railterminal over vier opstelsporen van 900 meter lang, waarvan één specifiek is voor conventioneel spoorvervoer. Onze laad- en loskade is geschikt voor schepen van CEMT-klasse 5.

HUSA Logistics biedt naast transport, laad- en losfaciliteiten ook ruime opslagmogelijkheden voor voedingsmiddelen, projectladingen en geclassificeerde goederen. Het warehouse van HUSA Logistics is de logistieke schakel tussen producenten en haar fabrieken. Goederen die wachten op verdere doorvoer worden opgeslagen in het warehouse met een totale capaciteit van meer dan 70.000 m2.

Voor weerbestendige goederen die buiten kunnen worden opgeslagen is ruim 120.000 m2 beschikbaar.

Het warehouse is volledig food- en feedgrade ingericht. Hier kunnen en vrachtwagens geladen worden voor verzending naar binnenlandse of buitenlandse bestemmingen. Het warehouse opereert in nauwe samenwerking met de wegtransport afdelingen van HUSA Logistics en andere transportbedrijven.

HUSA Logistics verzorgt daarnaast binnen het warehouse Value Added Activiteiten ten behoeve van de opgeslagen goederen.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident