Transportbedrijf

Transportbedrijf

Al uw goederen veilig van A naar B, daar draait het allemaal om bij transportbedrijf HUSA Logistics. HUSA Logistics is gevestigd in Veendam. Veendam is een perfecte uitgangspositie omdat weg, spoor en water hier samen komen. Los van het feit dat we de perfecte uitgangspositie hebben om al uw goederen transporteren. Is er ook voor gezorgd dat we het interne transport vlekkeloos kunnen laten verlopen. Transportbedrijf HUSA Logistics beschikt over een eigen railterminal en een binnenvaartterminal. Hierdoor is het mogelijk om goederen te transporteren die niet standaard over de weg gevoerd kunnen worden. Als een van de weinige logistieke dienstverleners heeft HUSA Logistics de OHSAS 18.001 certificaat behaald.

Onze terminals zijn o.a. AEO en OHSAS 18.001.

Transportbedrijf

Ons warehouse van 90.000m2 is onze logistieke schakel.

Wegtransport

Vanuit onze terminal in Veendam sturen we het wegtransport aan. Voor onze klanten is het belangrijk dat dit snel, goedkoop, efficiënt en perfect uitgevoerd wordt. Transportbedrijf HUSA Logistics heeft de kennis in huis om dit elke dag weer zo goed en efficiënt mogelijk voor haar klanten op te lossen.

HUSA Logistics beschikt over een veelzijdig wagenpark. Met dit wagenpark, momenteel zo’n 10 auto’s, wordt de aan-en afvoer geregeld. Deze auto’s beschikken over een huif- of kastentrailer. 

Vanuit het kantoor in Veendam communiceren we via de boordcomputer met het weg transport. Dat zorgt ervoor dat we altijd weten waar uw vracht is en hoe snel we de volgende vracht kunnen inplannen. Dit zorgt ervoor dat we de container transport kosten zo laag mogelijk kunnen houden. 

Transport gevaarlijke stoffen

Transportbedrijf HUSA Logistics voldoet aan het ADR dit houdt in dat HUSA Logistics gevaarlijke stoffen over de weg en het water mag vervoeren. Daarnaast is HUSA Logistics gecertificeerd om gevaarlijke stoffen te mogen opslaan in gesloten containers op de terminal.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident