Husa Logistics

Missie & Visie

Onze missie

HUSA Logistics wil een duurzame regiepartner zijn door een betrouwbare, flexibele, efficiënte en solide logistieke dienstverlener te zijn. Door onze expertise willen we dé ontzorger zijn in de logistieke vraagstukken van onze klanten.

Onze visie

We zijn gespecialiseerd in warehouse en distribution. We hebben een hoog kwaliteitsniveau van dienstverlening en expertise. We bedenken de meest efficiënte oplossing, we schakelen de juiste connecties aan elkaar en voeren dit op kwalitatief hoog niveau uit. We behouden een heldere focus en handelen naar marktontwikkelingen, wettelijke kaders, duurzaamheid en IT optimalisaties.

Onze kernwaarden

Ons logo is een vliegende gans. Een sterk teken dat staat voor waar we vandaan komen en waar we voor staan. Als je wat meer over de eigenschappen van de gans weet, dan begrijp je automatisch de kernwaarden binnen ons bedrijf.

Specialisten

Wij delen kennis. Ganzen vliegen in een v formatie waarbij de sterkste (specialist) voor vliegt om de koers te bepalen. Constant wisselen ze elkaar af om het beste en snelste resultaat te bereiken. Bij HUSA Logistics kijken we eerst naar de behoefte van de klant en stellen het sterkste team samen om de klus te klaren. Kennis en kunde zijn de succesfactor voor het slagen van onze dienstverlening. We schromen er niet voor om tijdens het proces nieuwe kennis toe te voegen aan het team als blijkt dat daar behoeftes liggen.

Loyaal

Wij geven commitment. Ganzen zijn zeer trouwe dieren naar hun groep en naar hun eigenaar. Ze werden in het verleden veel als waakdier gehouden vanwege hun waakzaamheid en alertheid. Binnen HUSA Logistics zijn de medewerkers loyaal naar werkgever en haar klanten.

Teamplayer

Wij werken samen. Een gans legt duizenden kilometers af voor hij zijn einddoel bereikt heeft. Dat lukt hem niet zonder zijn groep. Ze vliegen in de v formatie en profiteren van elkaars opwaartse luchtlijn. Bij HUSA Logistics zit de kracht in de samenwerking tussen collega’s onderling; hard werken, duidelijk en eerlijk zijn en plezier.

Doelgericht

Wij maken af waar we aan beginnen. Een gans heeft een doel voor ogen waar hij wil komen. Niets of niemand zal hem daar vanaf brengen. Een gans legt lange tochten af om te kunnen overwinteren en welke obstakels hij a long the way tegenkomt. Hij is volhardend en vertrouwt op zijn krachten. Bij HUSA Logistics beginnen we aan een opdracht en volbrengen hem tot een goed eind.

Overview

Wij bewaken de opdracht. De gans bereidt zich goed voor op zijn tocht, denkt niet in gebaande paden en weet dat niets alles loopt zoals je van te voren inschat. Bij HUSA Logistics moeten we snel schakelen, oplossingsgericht denken en goede overview houden. De beste eindresultaten worden zelden bereikt door de oorspronkelijke plannen aan te houden.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident