Husa Logistics

Logistieke oplossingen

Warehousing in Groningen

Ons 66.500m2 grote warehouse is het hart van onze locatie in Veendam in de provincie Groningen. Van hieruit verzorgt HUSA Logistics haar logistieke activiteiten voor dié producten die net dat stukje extra aandacht vragen.

Opslag

In ons warehouse bieden wij palletopslag in stellingen aan of opslag op een vlakke vloer, afhankelijk van uw wensen.
Met ons eigen WMS-systeem beheren wij de voorraden van onze klanten. Daarmee kunnen wij 24/7 zien waar en hoeveel er staat. En u ook via ons web portal. Tot op pallet-niveau.

Palletiseren

Ons ervaren team van medewerkers is gespecialiseerd in het palletiseren van importcontainers. Uw goederen worden door ons op pallets gezet en met folie omwikkeld. Daarnaast verzorgen we de gehele goederenontvangst en de administratieve afhandeling van de goederen.

In- en ompakken

Desgewenst pakken wij uw goederen om naar de wensen van uw klanten

Food en feed

Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van levensmiddelen en diervoeding, die niet aan temperatuur onderhevig zijn. Ons warehouse voldoet hierbij aan de hoogst mogelijke hygiëne eisen die voor de opslag van levensmiddelen en diervoeding van toepassing zijn.

HUSA Logistics heeft hiervoor het ISO 22.000 certificaat in bezit, waarbij als basisvoorwaarden programma ISO 22.002-1 Food Manufacturing is geïmplementeerd.
Daarnaast zijn wij voor warehouse activiteiten SKAL, AEO en GMP+ gecertificeerd. Hiermee zijn uw producten bij HUSA Logistics in vertrouwde handen.

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident