HUSA Logistics

Onze diensten

TRANSPORT

TRANSPORT

Door gebruik te maken van ons eigen wagenpark, onze schepen of treinen voorzien wij in een compleet concept voor ál uw transport.

Lees meer
Warehouse

Warehouse

Ons 90.000m2 grote warehouse is het hart van onze locatie in Veendam. Hier onderscheiden wij ons in perfecte kwaliteit en flexibiliteit.

Lees meer
TERMINALS

TERMINALS

HUSA Logistics is een trimodale terminal (bereikbaar via spoor, weg en water) en verwerkt zowel containers als conventionele lading.

Lees meer
Bedrijfspresentatie

Maximaal rendement uit uw supply chain!

In minder dan 3 minuten laten wij u zien waarom wij uw ideale partner voor uw logistieke uitdagingen zijn. Uw interesse is gewekt? Dan leren wij u graag beter kennen, zodat we optimaal met u mee kunnen denken!

08 jun
Blog

HUSA, de slapende reus ontwaakt!

Als de media je weten te vinden, omdat je goed bezig bent en wat te melden hebt, geeft dat een goed gevoel. Ditmaal was het Dagblad van het Noorden - in de personen van Loek Mulder en Steven Radersma - die ons deze week vereerde met een bedrijfsbezoek. Zij maakten een leuke reportage en schreven een lovend artikel. Jonker, De Vries Transport en Vos Logistics. Legendarische namen van transporteurs uit Veendam. Ze gingen allemaal kopje onder. Op de resten van die transport- en overslagbedrijven is nu Husa Logistics gebouwd. Met succes. Ook Husa kende lastige jaren ... Lees hier het hele artikel!   Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews