HUSA Logistics

Onze diensten

TRANSPORT

TRANSPORT

Door gebruik te maken van ons eigen wagenpark, onze schepen of treinen voorzien wij in een compleet concept voor ál uw transport.

Lees meer
Warehouse

Warehouse

Ons 90.000m2 grote warehouse is het hart van onze locatie in Veendam. Hier onderscheiden wij ons in perfecte kwaliteit en flexibiliteit.

Lees meer
TERMINALS

TERMINALS

HUSA Logistics is een trimodale terminal (bereikbaar via spoor, weg en water) en verwerkt zowel containers als conventionele lading.

Lees meer
Bedrijfspresentatie

Maximaal rendement uit uw supply chain!

In minder dan 3 minuten laten wij u zien waarom wij uw ideale partner voor uw logistieke uitdagingen zijn. Uw interesse is gewekt? Dan leren wij u graag beter kennen, zodat we optimaal met u mee kunnen denken!

06 okt
Blog

Bezoek leden Binnenvaartcongres

De leden van het jaarlijkse Binnenvaartcongres konden dit jaar op een aantal excursies inschrijven, waarvan één het bezoeken van de trimodale terminal in Veendam: HUSA dus! De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding over het terrein waarbij eerst de barge-terminal bezocht werd en men live kon zien hoe de containers met de kraan het schip in werden getild. Daarna werd een rondje over de trein-terminal gereden en kon men het komen en gaan van trucks aanschouwen. De rondleiding ging vervolgens door de overvolle warehouses waar het bezoek uitleg kreeg over het reilen en zeilen van de opslag van duizenden en duizenden pallets. De rondleiding werd afgesloten onder overkapping met uitzicht op de barge-terminal, onder het genot van een kopje koffie met Groningse koek. Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews