Op zoek naar een partner in logistiek? Gevonden!

HUSA Logistics

Warehouse & distribution

Warehouse

Ons 66.500m2 grote warehouse is het hart van onze locatie in Veendam. Van hieruit verzorgt HUSA Logistics haar logistieke activiteiten voor dié producten die net dat stukje extra aandacht vragen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in de opslag van levensmiddelen die niet aan temperatuur onderhevig zijn. Ons warehouse voldoet hierbij aan de hoogst mogelijke hygiëne eisen die voor de opslag van levensmiddelen van toepassing zijn.

Meer over warehouse

Terminals

HUSA Logistics in Veendam exploiteert een Tri-modale terminal (bereikbaar via spoor, weg en water) en verwerkt zowel containers als ook conventionele lading. HUSA Logistics voorziet in een totale logistieke dienstverlening voor zowel opdrachtgevers als transportbedrijven.

Meer over de terminals
Interesse in één van onze diensten? Vraag direct een offerte aan

Waarom kiezen voor HUSA

HUSA is:
66.500 m2 opslagmogelijkheid
Foodspecialist
Volledig gecertificeerd
Intermodale oplossingen
Opslag gevaarlijke stoffen
Grootste inland terminal van Noord Nederland

Onze klanten

HUSA is een zeer flexibele en dynamische organisatie die met ons als groeiend bedrijf mee beweegt.

Barend van der Beld, Supply Chain & ICT Manager

Wij werken al jaren samen met HUSA omdat ze samen met ons meedenken in oplossingen voor ons en onze producten. Snelheid en service gaan daarbij niet ten koste van de kwaliteit!

Paul de Vries, Directeur Marne Groningen Marne Mosterd

Vertel ons over uw opdracht

Kom met ons in contact om samen uw mogelijkheden te bespreken.

Bent u er al over uit dan kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Uitbreiding directieteam

Veendam, 12 mei 2022

Met ingang van 1 juli 2022 treedt Maurice de Wilde toe tot de directie van Husa Logistics in Veendam in de rol van Algemeen Directeur. Maurice vormt dan samen met Michiel Bregman een tweehoofdige directie. Samen gaan ze verder bouwen aan de succesvolle koers die reeds is ingezet. Husa Logistics investeert hiermee in de verdere ontwikkeling als innovatieve en duurzame logistiek partner in het Noorden van Nederland.

“Met de komst van Maurice de Wilde krijgen we welkome nationale en internationale ervaring in Veendam, legt Rob van Gansewinkel, eigenaar van Husa Logistics uit. Hij heeft in diverse functies gewerkt bij Shell en recentelijk bij Koopman Logistics Group in Leek en daar een uitgebreid netwerk opgebouwd. Husa Logistics is haar portefeuille steeds verder aan het uitbreiden met een diversiteit aan klanten en diensten. Met de komst van Maurice kunnen we nog beter aan onze unieke positie als aanbieder van binnen- en buitenopslag, handling en transport vanuit ons trimodale kruispunt werken.”

Maurice de Wilde :“De veelzijdigheid aan diensten die Husa Logistics onder één dak aanbiedt is uniek in Noord Nederland. Ik merk dat deze mogelijkheden vaak nog onbekend zijn bij een breed publiek. Ik ben erg enthousiast om mijn kennis en kunde in te zetten om die ontwikkeling naar meer diensten voor meer klanten op een duurzame manier te versnellen.”

Michiel Bregman: “In de afgelopen twee jaar zien we een toenemende vraag naar logistieke diensten. HUSA Logistics heeft laten zien in te kunnen spelen op deze trend zonder in te leveren op kwaliteit en service. Ik ben dan ook verheugd dat er met de komst van Maurice ruimte ontstaat om hier verdere stappen in te zetten.”

Vragen voor de redactie: info@husa-logistics.nl | 0598-657 911

Over HUSA

HUSA Logistics in Veendam exploiteert een Tri-modale terminal (bereikbaar via spoor, weg en water) en verwerkt zowel containers als ook conventionele lading. HUSA Logistics voorziet in een totale logistieke dienstverlening voor zowel opdrachtgevers als transportbedrijven. HUSA Logistics beschikt op de railterminal over vier opstelsporen van 900 meter lang, waarvan één specifiek is voor conventioneel spoorvervoer. Onze laad- en loskade is geschikt voor schepen van CEMT-klasse 5.

Lees meer over ons
© HUSA Logistics. All rights reserved
Ontwikkeld door: Convident