Warehouse

Bij HUSA weten we dat het handmatig in-, uit- en ompakken van producten niet eenvoudig en soms erg tijdrovend is. Wij zetten ons volledig in om deze uitdagingen tot een perfect resultaat te brengen, om wat voor producten het ook gaat. Speciale wensen van opdrachtgevers kunnen wij tot in detail verzorgen.
Ook verzorgen wij het overladen van bigbags in bulksilo opleggers of bulksilo containers. Omgekeerd kunnen wij ook opzakken van grote bulk hoeveelheden in kleinere hoeveelheden. Bijvoorbeeld in bigbags, maar ook in 25 kilo hoeveelheden. Allemaal volgens de hoogste hygiëne eisen.

Neem contact op

Vraag offerte aan
08 jun
Blog

HUSA, de slapende reus ontwaakt!

Als de media je weten te vinden, omdat je goed bezig bent en wat te melden hebt, geeft dat een goed gevoel. Ditmaal was het Dagblad van het Noorden - in de personen van Loek Mulder en Steven Radersma - die ons deze week vereerde met een bedrijfsbezoek. Zij maakten een leuke reportage en schreven een lovend artikel. Jonker, De Vries Transport en Vos Logistics. Legendarische namen van transporteurs uit Veendam. Ze gingen allemaal kopje onder. Op de resten van die transport- en overslagbedrijven is nu Husa Logistics gebouwd. Met succes. Ook Husa kende lastige jaren ... Lees hier het hele artikel!   Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews