Warehouse

HUSA is ISO 22.000 gecertificeerd en heeft hierbij ISO 22.002-1 Food Manufacturing als basisvoorwaarden- programma geïntegreerd.

Hierdoor voldoen we aan de hoogste standaard op gebied van opslag van levensmiddelen. Ook wanneer uw product voorkomt op de lijst van algemeen erkende allergenen kunnen wij hier prima mee overweg. Bij iedere wijziging in de samenstelling van opgeslagen producten maken we een uitgebreide risico analyse. Hierbij laten we niets aan het toeval over.

Neem contact op

Vraag offerte aan
06 okt
Blog

Bezoek leden Binnenvaartcongres

De leden van het jaarlijkse Binnenvaartcongres konden dit jaar op een aantal excursies inschrijven, waarvan één het bezoeken van de trimodale terminal in Veendam: HUSA dus! De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding over het terrein waarbij eerst de barge-terminal bezocht werd en men live kon zien hoe de containers met de kraan het schip in werden getild. Daarna werd een rondje over de trein-terminal gereden en kon men het komen en gaan van trucks aanschouwen. De rondleiding ging vervolgens door de overvolle warehouses waar het bezoek uitleg kreeg over het reilen en zeilen van de opslag van duizenden en duizenden pallets. De rondleiding werd afgesloten onder overkapping met uitzicht op de barge-terminal, onder het genot van een kopje koffie met Groningse koek. Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews