Transport

Vervoer in bulk vraagt specifieke kennis. Kennis die binnen HUSA Logistics in ruime mate aanwezig is. Of het bulkvervoer van levensmiddelen, technische producten of ADR stoffen betreft: HUSA Logistics kan uw bulk vervoer organiseren. Hierbij onderscheiden we vervoer in silo opleggers, bulk containers of speciaal hiervoor geprepareerde box containers die worden uitgerust met linerbags of flexitanks.
Vanzelfsprekend hoort hier ook een gedegen reiniging van materieel bij. Reiniging volgens de geldende normen is hierbij altijd ons uitgangspunt. Daaraan doen we geen concessies.

Neem contact op

Vraag offerte aan
08 jun
Blog

HUSA, de slapende reus ontwaakt!

Als de media je weten te vinden, omdat je goed bezig bent en wat te melden hebt, geeft dat een goed gevoel. Ditmaal was het Dagblad van het Noorden - in de personen van Loek Mulder en Steven Radersma - die ons deze week vereerde met een bedrijfsbezoek. Zij maakten een leuke reportage en schreven een lovend artikel. Jonker, De Vries Transport en Vos Logistics. Legendarische namen van transporteurs uit Veendam. Ze gingen allemaal kopje onder. Op de resten van die transport- en overslagbedrijven is nu Husa Logistics gebouwd. Met succes. Ook Husa kende lastige jaren ... Lees hier het hele artikel!   Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews