Terminals

HUSA Logistics beschikt over een eigen railterminal van 125.000m2 en twee binnenvaart terminals. De railterminal heeft 4 sporen van ieder 900 meter lengte en is daarmee de grootste inland railterminal van Nederland.

De terminal is door de aansluitingsmogelijkheden op het terrein uitermate geschikt voor goederen die niet standaard over de weg vervoerd kunnen worden, maar gelukkig bieden spoor en water prima alternatieven. Bij aankomst van omvangrijke projecten kan de opslag direct plaatsvinden op de terminal in Veendam. Vooral voor containers is Groningen Railport een belangrijk logistiek kruispunt tussen de mainports in het westen (Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen) en het noorden (Bremen, Hamburg).Onze railterminal in Veendam is bovendien uitermate geschikt voor de opslag en overslag van projectladingen die niet aan weersomstandigheden onderhavig zijn.

Al onze terminals zijn voor diverse doeleinden geschikt en beschikken over alle benodigde milieuvergunning en certificeringen. Onze terminals zijn o.a. AEO-full, OHSAS 18.001 en SQAS gecertificeerd.

Gas- en ontgassen

HUSA Logistics biedt op onze locatie specialisatie in gasmeting van gevaarlijke stoffen die aanwezig kunnen … Lees meer

Opslag & overslag

Onze railterminal in Veendam biedt vanwege de grootte, uitgebreide mogelijkheid voor op- en overslag van … Lees meer

Gevaarlijke stoffen

Onze railterminal in Veendam beschikt over een volledige milieuvergunning voor de op- en overslag van … Lees meer

Neem contact op

Vraag offerte aan
07 nov
Blog

Lancering nieuwe website!

Vol trots presenteren wij u onze nieuwe website! Hier kunt u in tekst, beeld en geluid ons bedrijf leren kennen en zien waarom wij uw ideale logistieke partner zijn!

Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews