Over HUSA

Onze missie

HUSA Logistics wil een duurzame regiepartner zijn door een betrouwbare, flexibele, efficiënte en solide logistieke dienstverlener te zijn. Door onze expertise en legio aan eigen modaliteiten willen we dé ontzorger zijn in de logistieke vraagstukken van onze klanten.

Onze visie

We zijn gespecialiseerd in warehousing en intermodaal vervoer. We hebben een hoog kwaliteitsniveau van dienstverlening en expertise. We bedenken de meest efficiënte oplossing, we schakelen de juiste connecties aan elkaar en voeren dit op kwalitatief hoog niveau uit. We behouden een heldere focus en handelen naar marktontwikkelingen, wettelijke kaders, duurzaamheid en IT optimalisaties.

Onze Kernwaarden

Ons logo is een vliegende gans. Een sterk teken dat staat voor waar we vandaan komen en waar we voor staan. Als je wat meer over de eigenschappen van de gans weet, dan begrijp je automatisch de kernwaarden binnen ons bedrijf.

Specialisten: wij delen kennis. Ganzen vliegen in een V formatie waarbij de sterkste (specialist) voor vliegt om de koers te bepalen. Constant wisselen ze elkaar af om het beste en snelste resultaat te bereiken. Bij HUSA Logistics kijken we eerst naar de behoefte van de klant en stellen het sterkste team samen om de klus te klaren. Kennis en kunde zijn de succesfactor voor het slagen van onze dienstverlening. We schromen er niet voor om tijdens het proces nieuwe kennis toe te voegen aan het team als blijkt dat daar behoeftes liggen.

Loyaal: wij geven commitment. Ganzen zijn zeer trouwe dieren naar hun groep en naar hun eigenaar. Ze werden in het verleden veel als waakdier gehouden vanwege hun waakzaamheid en alertheid. Binnen HUSA Logistics zijn de medewerkers loyaal naar werkgever en haar klanten.

Teamplayer: wij werken samen. Een gans legt duizenden kilometers af voor hij zijn einddoel bereikt heeft. Dat lukt hem niet zonder zijn groep. Ze vliegen in de V formatie en profiteren van elkaars opwaartse luchtlijn. Bij HUSA Logistics zit de kracht in de samenwerking tussen collega’s onderling; hard werken, duidelijk en eerlijk zijn en plezier.

Doelgericht: wij maken af waar we aan beginnen. Een gans heeft een doel voor ogen waar hij wil komen. Niets of niemand zal hem daar vanaf brengen. Een gans legt lange tochten af om te kunnen overwinteren en welke obstakels hij a long the way tegenkomt. Hij is volhardend en vertrouwt op zijn krachten. Bij HUSA Logistics beginnen we aan een opdracht en volbrengen hem tot een goed eind.

Overview: wij bewaken de opdracht. De gans bereidt zich goed voor op zijn tocht, denkt niet in gebaande paden en weet dat niets alles loopt zoals je van te voren inschat. Bij HUSA Logistics moeten we snel schakelen, oplossingsgericht denken en goede overview houden. De beste eindresultaten worden zelden bereikt door de oorspronkelijke plannen.

Neem contact op

Vraag offerte aan
06 okt
Blog

Bezoek leden Binnenvaartcongres

De leden van het jaarlijkse Binnenvaartcongres konden dit jaar op een aantal excursies inschrijven, waarvan één het bezoeken van de trimodale terminal in Veendam: HUSA dus! De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding over het terrein waarbij eerst de barge-terminal bezocht werd en men live kon zien hoe de containers met de kraan het schip in werden getild. Daarna werd een rondje over de trein-terminal gereden en kon men het komen en gaan van trucks aanschouwen. De rondleiding ging vervolgens door de overvolle warehouses waar het bezoek uitleg kreeg over het reilen en zeilen van de opslag van duizenden en duizenden pallets. De rondleiding werd afgesloten onder overkapping met uitzicht op de barge-terminal, onder het genot van een kopje koffie met Groningse koek. Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews