HUSA Logistics is zich bewust van haar aanwezigheid in de maatschappij. Wij vinden het een vanzelfsprekendheid dat wij bij al onze werkzaamheden het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar werkmethodes die hierbij aansluiten.

  • Zo hebben we de laatste jaren fors geïnvesteerd in led verlichting in ons 90.000 m2 grote warehouse en op onze buitenterreinen.
    Hiermee hebben we ons totale energieverbruik met ruim 18% weten te verminderen.
  • Onze trucks hebben allemaal Euro VI motoren en voldoen hiermee aan de strenger wordende eisen op gebied van CO2-uitstoot.
  • Ontwikkelingen op gebied van alternatieve brandstoffen voor trucks en schepen volgen wij met bovenmatige interesse.
  • Onze eigen medewerkers en bezoekers kunnen op de parkeerplaats “stekkeren”

 

08 jun
Blog

HUSA, de slapende reus ontwaakt!

Als de media je weten te vinden, omdat je goed bezig bent en wat te melden hebt, geeft dat een goed gevoel. Ditmaal was het Dagblad van het Noorden - in de personen van Loek Mulder en Steven Radersma - die ons deze week vereerde met een bedrijfsbezoek. Zij maakten een leuke reportage en schreven een lovend artikel. Jonker, De Vries Transport en Vos Logistics. Legendarische namen van transporteurs uit Veendam. Ze gingen allemaal kopje onder. Op de resten van die transport- en overslagbedrijven is nu Husa Logistics gebouwd. Met succes. Ook Husa kende lastige jaren ... Lees hier het hele artikel!   Lees meer
Wat onze klanten zeggen

Reviews